Numerologi af Cheiro

A chinese lion statue

Hvad er numerologi? Hvor kommer det fra? Der er mange teorier, og mange oprindelsessteder og -personer bliver nåvnt. Hvis man slår op på den danske wiki (http://da.wikipedia.org/wiki/Numerologi), finder man kun omkring 10 linier om emnet. En videnskabelig tilgang til emnet vil måske helt spolere magien, for inderst inde ved vi jo godt, at det er noget sludder... Eller er det? Der er i hvert fald ingen grund til at bevise noget!

Og det er numerologi i en nøddeskal. Ingen ved præcis hvorfra, hvordan eller hvorfor. Men som sagt: Det virker. Især hvis man tror på det! Her vil fokus-loven træde til!

Der er mange forskellige systemer inden for numerologien. Cheiro's system er enkelt, og stiller ikke mange ulogiske betingelser for brug. F.eks. mener han, at man blot kan nøjes med at støtte sig til sin fødselsdag, da denne energi er stærkest og "aldrig lyver". Han mener heller ikke, at det navn man har på sin dåbsattest er det afgørende. Det er det navn man bruger og bliver kendt under, der gælder. Det er enkelt og logisk.

Energien i dit navn, er dit navn "oversat" til et tal. Hvert bogstav i dit navn svarer til et ciffer mellem 1 og 8. Disse cifre lågges sammen og tvårsummen udregnes. Du kan se oversigten over bogstav og ciffer nederst, eller du kan selv Prøve at eksperimentere med dit navn eller fødselsdato efter Cheiro's system.

Cheiro opstillede et system, der gav hver enkelt bogstav en værdi som i nedenstående skema:

A = 1 B = 2 C = 3 D = 4 E = 5 F = 8 G = 3 H = 5 I = 1
J = 1 K = 2 L = 3 M = 4 N = 5 O = 7 P = 8 Q = 1 R = 2
S = 3 T = 4 V = 6 W = 6 X = 5 Y = 1 Z = 7    
æ = 6 ø = 3 å = 2            

Hvad med æ, ø og å?

Cheiro havde kun bogstaverne a-z at gøre godt med, men det er jo ikke godt nok for os i Danmark. æ er sammensat af A og E, så derfor er æ i tabellen på denne webside sat til A + E => 1 + 5 = 6. Rent vokalmæssigt lyder det også logisk. Prøv at sige 'ae', det lyder som æ.

Denne vokale logik betyder også, at bogstavet ø ikke blot er et O med en streg igennem. Det er 'vokalistisk' sludder. Et ø er 'oe', udtal det selv! Derfor bliver ø oversat til: O + E => 5 + 7 => 12 => 1 + 2 = 3.

Det samme gælder å. Det er jo ikke blot et A med en betydningsløs bolle over. Nej det udtales til noget i retning af noget, der ikke kan sammensættes til en logisk vokal ved at bruge de andre vokaler i alfabetet. Det bedste bud bliver at bruge værdien af de 2 A'er sat sammen: A + A => 1 + 1 = 2. å får den tilnærmet værdi 2.

Denne låse, "vokalistiske-logiske" konklusion på vårdierne af de 3 danske bogstaver, er ikke videnskabelig. Andre mener noget andet. Men spørg dig selv: Hvem vil jeg tro på? Tør jeg gamble med mit navn? Svaret er: Tro på dig selv.

Hvis du stadig er i tvivl, så husk at numerologi i forhold til din fødselsdag iflg. Cheiro er den mest sikre metode, der også inderholder den stærkeste energi.

Prøv numerologi i forhold til fødselsdag, eller prøv numerologi i forhold til dit navn.

Gå til tal-oversigten her.

Prøv også dit navn i Norman Shines navnediagram!