Numerologi af Norman Shine

Der findes andre nummerologi-systemer, end det Cheiro blev berømt for at bruge. I forhold til det danske alfabet der jo indeholder æ, ø og å, har Cheiro's system en vis usikkerhed, da der er delte meninger om hvordan disse tre bogstaver skal oversættes til tal.

Der er andre systemer der holder på, at det er ens dåbsatest der er afgørende for ens liv og fremtid. I disse systemer er det helt legalt at stave sit navn med andre (flere) bogstaver, selvom navnet udtales på samme måde. F.eks. "Michaael" med 2 a'er og "Hannne" med 3 n'er. I en tydning af sådan et navne-diagram indgår også en diamant-ligende figur, hvor hvert navn har sin plads (nummer) og indgår i en helhed.

Et tredie og mere interessant er dog et system udviklet af Norman Shine, der bygger på samme principper som Cheiro. I dette system er der dog taget højde for de tre små danske bogstaver æ, ø og å.

I dette system har bogstavet "a" værdien 1, bogstavet "b" værdien 2, osv. i frekvensen 1 til 9:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
a b c d e f g h i
j k l m n o p q r
s t u v w x y z æ
ø å              

Hvert bogstav i navnet svarer til et ciffer mellen 1 og 9. Hvert tal optråder (eller ikke) et antal gange i navnet, og dette indsåttes i navnediagrammet

Navnediagrammet vil således vise, hvordan energierne i navnet vil flyde. Med andre ord, hvilke energier (tal) man har kontakt til, eller helt mangler.

Essensen i teorien bag systemet ligger i analyse og ikke i en ændring. Budskabet i Norman Shine teori er, at man skal lære at leve med- og acceptere sin skæbne.

For at få den fulde udbytte af en tydning, kræver det dog et dybt kendskab til Norman Shines bagvedliggende teori om tallene og deres betydning.

Prøv selv: